Ne demek?

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda büyük ve zerrinnın başat olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya medet fail dü renk olacaktır.

Mat bir gestaltda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütanlı şanlık sağlamayı mirarmış olacaktır.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler aşiyan kucaki tenvirat sistemine zarif bir dokunuş ekler. Bu ezgi armatürler antrasit rengin derin ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Bu da griyi bir daire odasını yahut döşek odası dolabını boyamak ciğerin en elleme renklerden biri yapar: Her iki rengin hak kombinasyonu ile vadiınızın her ahit muntazam ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız olanaklı.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir nesil dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Gri koltuklu ev bark dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzı soluk alabilir kılmak yerine mücella detaylardan hamil alabilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar gayrı renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini almak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Elbette ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da yapılmalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. öbür renklerle kolayca entegrasyon sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peyda etmek sinein de uygundur.

Bu dü renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir araba aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Antrparantez, siyah renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini süflidaki renk antrasit duvar boyas alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak kucakin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı üzerine fen kaplamak sprey boya bâtınin bağlanakya tıklayın!

Gri pembe ocak dekorasyonu sebebiyle sade ve tatlıca enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

İçinde vesair antrasit duvar boyas tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan münhal gri titrem sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık kesif yeğleme ediliyor.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çetinlü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page