Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda süssüz ve albenili bir görünüm sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir albeni acımasızlabilir. Renkler dirimımızın zarfında bizim derun halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan devim bilimi bir hüküm elde edebilirsiniz.

Döşek saksılığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve hayat alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize çağcıl ve etkileyici bir ortam taşlıkyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu derunin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Gri koltuklu ev bark dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı nefes alabilir kılmak adına pırıltılı detaylardan hamil alabilirsiniz.

Süssüz ve modern stilli simgeleme eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin autarı yansımasını sağlar.

Antrasit nötr bir renk olduğu karınin pek çok ölümlü tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Kemiksiz gri tonları ile kıyaslandığı saat çok elan bıçkın, siyahtan elan azca dramatik ve kapalı ve diğer nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı temelardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Baskıda elde edilmek istenildiği devran RGB renkleri tay değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit öteki antrasit renk tonları tüm griler tonlarından değişikdır.

Odanın daha kolayca aydınlanmasını sağlar. Daha aydınlık bir hava oluşmasını sağlamladığı sinein odadaki gayrı göstermelik ürünlerin elan kabartılı olmasını sağlamlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir muvazene sağlanabilir.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev bark dekorasyonu içinde bütün eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile az çok kullanışlı ve tezyinî bir ömür vadiı tasarlayabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir rahmet, yakınlarına çıbansağlığı, dertlilarımıza acil şifalar dileriz.

Mekanda elan antrasit gri dekorasyon erinçli, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O vakit grinin sıcak tonlarına esaslı akım kılmak dosdoğru bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve antrasit gri dekorasyon kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet esenlarken aynı zamanda mobilya ve öteki dekoratif unsurlarla ahenk zarfında olur.

Report this wiki page